Bikinitop kopen? Bestel eenvoudig en snel (2024)

Tips & trends voor bikini tops

Met deze fantastische bovenstukjesmag het altijd wel zomer zijn! Ga lekker baantjes trekken in het zwembad, ga genieten van het zonnetje op het strand, paradeer over het strand of straal op een zomerfeestje, deze bikinitops passen bij iedere activiteit waar jij deze zomer van gaat genieten! Kies in onze webshop de bikini die qua design, kleur, details en vorm perfect bij jouw lichaam past en je wilt deze bikini top nooit meer uitdoen. In deze bikini top voel jij je comfortabel en geniet je van ieder moment. In de volgende alinea’s leer je meer over de beste bikini top voor jouw lichaam, tips om het juiste bikini broekje bij jouw topje te kiezen en informatie over de laatste trends op het gebied van bikini tops! De mooiste swimwear is verkrijgbaar bij LASCANA.

Inhoudsopgave

Hoe kies je de perfecte bikini top?
Het perfecte bikini broekje voor bij jouw fantastische bikini top!
Hoe combineer je de perfecte bikini top het beste?
Jouw bikini blijft zo goed als nieuw met deze verzorgingstips!
Conclusie: bikini tops zorgen meteen voor de zomerse sfeer in jouw garderobe!
Populaire kleuren
Populaire merken

Hoe kies je de perfecte bikini top?

Bikini tops cup AA, A en A/B

Vrouwen met kleinere borsten variërend van cup AA tot en met cup A/B willen meestal een beetje extra volume creëren met een bikini top. Daarom raden wij deze vrouwen aan om een bikini top te kiezen met daarin push-up materiaal. Dit zorgt ervoor dat het decolleté er voller uitziet! Wil jij je borsten niet optisch groter laten lijken maar gewoon laten zien wat je hebt, kies dan voor een bandeau, bustier of triangel bikini top.

Pas tip : zorg ervoor dat de cups niet wijder zijn dan je borsten, hierdoor gaan de cups openstaan en dit is geen mooi aanzicht. Wanneer een bikini topje te groot is ziet dit er niet mooi uit en krijgen jouw borsten geen extra comfort door de top. Naast dat je niet een te grote top moet kopen moet je zeker ook niet een te kleine top kopen, wanneer er stukjes huid opgepropt onder je bikini top uitsteken is je bovenstukjete klein, dit is ook geen mooi aanzicht.

Hoe kun je nu ervoor zorgen dat je de goede maat hebt?

Bestel een bikini bij LASCANA en laat deze thuisbezorgen. Eenmaal in huis trek je deze bikini top aan en buig je even voorover, zitten de cups mooi aangesloten aan je borsten? Dan is de bikini top niet te groot. Na het voorover buigen ga je even zitten, steken er geen stukjes huid onder je bikini door? Dan is de bikinitop ook niet te klein. Deze bikinitop is perfect voor jouw figuur en jij kunt de hele zomer genieten van een fantastische bikini top!

Bij LASCANA hebben wij bovenstukjesin de cup maten AA, A en A/B in verschillende kleuren en printjes in ons assortiment. We hebben bikini tops in de aanbieding met grote patronen, zoals bloemen, streepjes of dierenprintjes. Daarnaast hebben wij ook bikini’s in felle kleuren in ons assortiment zoals felroze, limegroen of knalgeel. Wil je geen push-up bikini maar wel een beetje extra volume creëren op een subtiele manier? Kies dan voor een bikini met ruffles, rushes of andere extra versieringen, hierdoor heb je dat beetje extra volume zonder dat je een push-up bikini top aan hoeft te trekken.

Design tip: Heb jij gekozen voor een bikini top met een fancy patroontje? Kies dan voor je bikini hipster of slip voor een wat minder opvallend patroon, zo kun je met jouw perfecte bikini creëren die precies opvallend genoeg is, maar niet too much!

Bikini tops cup B, C en C/D

Vrouwen die een gemiddelde cupmaat hebben variërend van cup B tot en met cup C/D hebben veel opties en kunnen kiezen uit een groot scala aan bovenstukjes. Vrouwen met deze medium cupmaten kunnen kiezen voor bikini tops met of zonder push-up of vulling. Qua model kunnen deze vrouwen kiezen voor een halter bikini top, triangel bikini top of een balconette bikini top. Al deze varianten leveren voldoende support voor vrouwen met een medium borstgrootte, natuurlijk moeten deze vrouwen nog steeds opletten of de bikini top mooi aansluit.

Pas tip : De top moet de borsten voldoende bedekken en niet te strak of te los zitten. De borsten moeten niet platgedrukt worden in de top maar natuurlijk moeten ook niet je borsten zichtbaar zijn wanneer je voorover leunt. Als je één vinger tussen de bandjes kunt duwen dan heb jij de goede maat gekozen!

Welke top kies ik met mijn cup B, C of C/D?

Jij kunt met jouw medium cupmaat kiezen voor felle kleuren en patroontjes met een gemiddelde grootte (niet heel klein, maar ook niet te groot). Kleuren zoals oranje, turquoise, roze en grasgroen zullen mooi staan bij jouw borsten. Vooral als je deze kleurtjes combineert in een leuk bloemenmotiefje of een exotische print! Subtiele versieringen zoals kleine pailetten of ruffles laten jouw borsten nog mooier uitkomen!

Bikini tops cup D, E en F

Heb jij prachtige volle borsten met een cupmaat tussen cup D en cup F dan kun jij het beste kiezen voor een bikini top met beugels en sterke bandjes of een mooie tankini! Voor vrouwen met een grotere borstomvang is het erg belangrijk dat de top voldoende ondersteuning biedt. LASCANA heeft een groot assortiment bikini tops grote cup.

Pas tip zorg ervoor dat de cups en de bandjes perfect om jouw lichaam heen zitten. Bredere bandjes die voldoende ondersteuning bieden zijn perfect voor jouw borsten!

Welke top kies ik met mijn cup D, E of F?

Wil jij kiezen voor een mooi patroontje? Houd er rekening mee dat kleine patroontjes ervoor zorgen dat je borsten optisch kleiner lijken en dat grotere patronen ervoor zorgen dat je borsten groter lijken. Jij kunt het beste kiezen voor kleine bloemenprintjes en bikini’s in een egale natuurlijke kleur zoals donkerblauw, bordeauxrood, donker rood, legergroen of petrol, deze zorgen ervoor dat je borsten mooi vormgegeven worden maar niet optisch nog groter worden gemaakt.

Het perfecte bikini broekje voor bij jouw fantastische bikini top!

Wanneer jij met bovenstaande tips jouw perfecte bovenstukjegevonden hebt kun je beginnen aan de volgende zoektocht: het vinden van het perfecte, bijpassende bikini broekje! Met het perfecte broekje combineer jij jouw bikini top tot de perfecte bikini voor dit seizoen! Hieronder volgen drie suggesties hoe jij het beste jouw bikini top kunt combineren:

Egaal gekleurde broekjes

Met een bikini broekje in één enkele kleur zorg je ervoor dat de aandacht naar de bikini top wordt getrokken en dat deze de ster van de show is. Dus als jij de nadruk wilt leggen op je decolleté dan is een simpele bikini short, slip of hipster in een egale kleur de perfecte keuze voor jou. Deze broekjes zien er misschien in eerste instantie terughoudend uit maar een egale kleur hoeft niet ‘saai’ te betekenen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een broekje met strikjes om het toch wat specialer te maken! Wil jij je buikje een beetje verbergen? Kies dan voor een broekje met een extra laag bovenaan het broekje aan de onderkant van je buik, hierdoor laat jij je buikje makkelijk verdwijnen. Goede materialen en een hihg-waisted bikini broekje zorgen ervoor dat je net ietsje smaller lijkt en laten je figuur prachtig uitkomen!

Patronen op je bikini broekje

Kleuren en patronen komen hierzo aan bod! Met felle printjes ziet jouw strand look er super zomers uit en lekker speels. Als jouw top ook een patroontje heeft past jouw broekje tof bij je top, vooral als je twee verschillende patroontjes hebt, super speels en vrolijk! Je kunt kiezen voor een mini bikini broekje of een slip met wat meer stof, je zult er altijd vrouwelijk uitzien in de bikini broekjes van LASCANA. Wat super leuk is om te kiezen voor een egale bikini top en een bikini broekje met polka-dots, of een bikini top met dierenprintjes en een broekje met etnische designs. Deze passen allemaal perfect bij elkaar en laten jou stralen op het strand! Wanneer je kiest voor een hoger uitgesneden broekje kan deze ervoor zorgen dat je billen en buikje helemaal mooi vorm worden gegeven!

Het mix & match principe

Wil jij altijd alles perfect op elkaar afgepast hebben? Kies dan voor het mix & match principe. Dit betekent dat er van één bikini set verschillende vormen tops en broekjes gemaakt zijn en dat jij de vormen die jij het mooiste vindt uit kan kiezen voor de bikini die perfect past bij jouw lichaam! De mix & match bikini’s zijn perfect voor vrouwen die verschillende maten nodig hebben voor de bikini top en het bikini broekje, bijvoorbeeld wanneer je grote borsten hebt maar smalle heupen. Doordat je de bikini zelf samenstelt kun jij voor beide artikelen kiezen voor de maat die het beste past bij jouw lichaam!

Tip: Het allerbelangrijkste is dat jij je fijn en comfortabel voelt in jouw nieuwe bikini en dat alles mooi aansluit. Niks mag in je huid snijden maar natuurlijk mag je bikini broekje ook niet te wijd zitten want in het water zet je broekje alleen maar uit en wordt hij nog groter.

Hoe combineer je de perfecte bikini top het beste?

  1. Als aanvulling op felle kleuren zoals turquoise, roze, groen, geel, koraal en blauw zijn wit en zwart ook altijd een goede keuze! Deze klassieke kleuren komen vaak voor in streepjes patronen en grafische prints. Daarnaast zijn zwart-wit combinaties vaak mooi op een push up bikini top. Bij een mooie zwart-witte bikini kun je een felgekleurde pareo dragen met extra touwtjes of kwastjes, super leuk!
  2. Etnische patroontjes met felle kleuren zorgen ervoor dat bikini tops halter, triangel bikini tops en bandeau tops er super bohemian uitzien, erg tof! Wanneer je deze etnische bikini’s combineert met strandjurkjes en ruimvallende rokken, lange kettingen en veel armbanden heb jij helemaal de boho stijl te pakken en ben jij klaar om te gaan schitteren op dat strandfeestje! Super tof bij deze look is ook een high neck bikini met een etnische print. Het feit dat de nek van de bikini hoger sluit zorgt ervoor dat je look helemaal af is!
  3. Houd jij wel van een beetje romantiek? Kies dan voor een romantische look met bloemetjes, strikjes, ruffles, rushes en andere versiersels. Combineer deze bikini top met een witte jurk met dezelfde versieringen als op je bikini top en leuke gekleurde sandalen in pasteltinten. Een strohoed en mooie grote oorbellen maken jouw outfit helemaal af.
  4. Desport bikini stijl gaat ook nooit uit de mode! Kies voor een hoog sluitende bikini top die goed alles op zijn plaats houdt wanneer jij gaat beachvolleyballen. Kies voor leuke shorts of een vrouwen zwemshort een casual shirtje en mooie sneakers en jouw outfit is compleet: sporty girl.

Jouw bikini blijft zo goed als nieuw met deze verzorgingstips!

Om de vormen en de kleuren van jouw bikini goed te houden moet je ervoor zorgen dat je de bikini altijd meteen uitspoelt na gebruik zodat de resten van zout, chloor, zonnebrand en zweet er meteen uit verdwijnen. Stop jouw bikini topje in een waszakje in de wasmachine met daarbij een beetje kleurwasverzachter en alleen maar kledingstukken die dezelfde kleur hebben. Ben jij op vakantie? Was je top dan af en toe onder de douche met een beetje shampoo en water. Wring de bikini daarna voorzichtig uit en laat deze drogen in de buitenlucht in de schaduw, niet in de zon.

Extra tip: Stop de bikini niet in de droger deze kan ervoor zorgen dat de vorm uit je bikini gaat en dat willen we natuurlijk voorkomen!

Natuurlijk kun je ook altijd kiezen voor een volledige bikini set. Daarnaast hebben wij bij LASCANA ook een tof aanbod surf bikini’s die mooi aansluiten aan jouw lichaam en perfect blijven zitten wanneer jij aan het sporten bent in het water. Ben jij niet zo’n actieveling? Kies dan voor een strapless bikini deze zorgt ervoor dat jouw schouders mooi egaal bruin worden zonder de afdrukken van bikini bandjes. De mooiste bikini tops zijn nu verkrijgbaar bij LASCANA!

Conclusie: bikini tops zorgen meteen voor de zomerse sfeer in jouw garderobe!

Dit seizoen zijn specifiek felle kleuren zoals turquoise, roze, blauw en groen helemaal hot! Deze kleuren zijn verkrijgbaar in bikini tops met printjes of tops in één enkele kleur. Naast deze felle kleuren zijn bikini’s in zwart en wit ook helemaal in. Kies voor een triangel, tankini of beugel top en voor streepjes of een grafisch patroontje en jij steelt deze zomer de show! Wil jij opvallen? Kies dan voor een etnisch- of romantisch printje op jouw bikini top.

  1. Heb jij een grote cupmaat? Kies dan voor een top met beugel en bandjes. Wat ook super is voor jouw lichaam is een toffe tankini!
  2. Met een gemiddelde cupmaat kun je het beste kiezen voor een triangel bikini, balconette bikini, halter bikini, eigenlijk iedere bikini! Daarnaast kun je zelf kiezen of je bikini tops met of zonder vulling fijner vindt!
  3. Kleine cupmaat? Kies dan voor een triangel of bandeau top, dit staat jou fantastisch!
  4. Met een egaal gekleurd broekje wordt jouw look een beetje simpeler terwijl als jij kiest voor een printje op jouw broekje de look wat meer speelser wordt. Niets is te gek tijdens het combineren van bikini broekjes en topjes: the sky is the limit!
  5. Als jij jouw bikini na het dragen iedere keer eventjes uitspoelt, voorzichtig wast in een waszakje of onder de douche met een beetje shampoo uitspoelt dan zal jouw bikini top zijn mooie vorm en kleur behouden!

Populaire kleuren

Bikini tops zwart, bikini tops blauw, bikini tops roze

Populaire merken

LASCANA bikini tops, JETTE bikini tops, Sunseeker bikini tops

Bikinitop kopen? Bestel eenvoudig en snel (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 6415

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.