Bikini kopen? Bekijk 920 bikini's online (2024)

Tips en trends rondom bikini’s

Gevarieerde en leuke bikini setjes

Eindelijk vakantie. Je ligt op het strand, je voelt de zon op je buik schijnen en hoort het kalmerende geluid van de zee. Je nieuwe bikini, die je speciaal voor je vakantie gekocht hebt, zit als gegoten en voelt heerlijk aan op je huid. Later op de dag, op het strandfeest, kun je witte transparante jurk over je bikini dragen. Zo komt je nieuwe favoriete bikini goed tot zijn recht en ben je perfect gekleed voor een strandfeest. Er zijn een heleboel verschillende bikini’s online verkrijgbaar bij Lascana. Een halter bikini ziet er niet alleen vrouwelijk uit, maar is ook uitermate geschikt om bruin te worden en toont je vrouwelijke rondingen. Een bandeau bikini of strapless bikini is geschikt als je geen witte strepen bij je schouders wilt door het zonnen, en een beugelbikini is weer fijn voor vrouwen met grote borsten. Een push up bikini draag je om een mooi decolleté te creëren. Hier lees je alles over de geliefde en populaire badmode.

Inhoudsopgave

Flatterende bikinisetjes: dit maakt bikini’s onmisbaar
Diverse badmode: deze leuke bikini modellen zijn beschikbaar
Bikini-Guide: Welke bikini past goed bij mijn figuur?
Bikini voor kleine borsten
Voor het strand, voor sport en voor het zwembad
Welke bikini past bij je huidskleur?
De mooiste trends voor bikini’s 2024
Tips: zo verzorg je je bikini op de juiste manier
Conclusie: Bikini’s zijn een eyecatcher op het strand
Verschillende cupmaten
Populaire kleuren
Grote maten bikini's

Flatterende bikinisetjes: dit maakt bikini’s onmisbaar

Of het nu op het strand, bij het zwembad of op een zomers feestje is – bikini’s zijn een onmisbaar onderdeel van de hedendaagse badmode. De modellen bestaan uit twee delen: een slipje en een top. Bikini’s benadrukken het vrouwelijke figuur en tonen veel huid, je buik en rug zijn in bijna iedere bikini goed zichtbaar. Je kunt in een bikini mooi bruin worden. Heb je geen bijpassende top voor je witte bikini broekje? Bikini’s kunnen altijd gemixt en gematcht worden hoe jij het wil. Dus combineer je witte bikini broek gewoon met een zwarte bikini top als je dat mooi vindt! Je kunt een beugelbikini top in het dagelijks leven ook als bh dragen, of een halter bikini top onder een transparante top op een feestje.

Diverse badmode: deze leuke bikini modellen zijn beschikbaar

Hippe badkleding komt in talloze variaties. Hier vind je een overzicht van de verschillende modellen.

Bandeau bikini

Bandeau bikini’s zijn herkenbaar aan de rechte snede en strapless bikini top. Deze top zit strak en zorgt voor een goede steun en laat je hals prachtig uitkomen. Soms worden er ook afneembare bandjes bij de top geleverd, die zijn handig voor sportieve activiteiten op het strand of in het zwembad. Daarmee blijft alles goed op zijn plek zitten. Als je graag streep loos bruin wordt kun je het beste een bandeau bikini kopen.

Triangel bikini’s

De top van een triangel bikini bestaat uit twee driehoekige cups die onderling zijn verbonden door smalle banden in de nek en rug. Dit bikini model staat garant voor een sexy uitstraling en is net als de bandeau bikini ideaal om mee te zonnen. De touwtjes zijn namelijk heel dun en de bikini showt veel huid.

Balconette bikini

Het belangrijkste kenmerk van de balconette bikini is dat de bandjes heel ver uit elkaar zitten. Ook zorgt de support van de balconette bikini ervoor dat je borsten voller ogen en een mooie vorm krijgen. Meestal zijn de bandjes van een balconette bikini afneembaar.

Beugelbikini

Beugelbikini’s bieden extra ondersteuning, omdat de cups zijn ingelegd met een beugel en de bikini heeft verstelbare bandjes. Je kunt zonder angst in het water springen, een potje beachvolleybal spelen of baantjes trekken, je bikini top blijft altijd goed zitten. Beugelbikini’s zijn er met vulling en zonder vulling en ideaal als grote cupmaat bikini.

Halter bikini

Bij een halterbikini worden de bandjes in de nek dichtgemaakt. Een eventuele beugel in de halter bikini zorgt voor extra steun voor de borsten. Dit bikini model geeft een prachtige, natuurlijke vorm aan de borsten. De halter bikini is ook ideaal om als beha te dragen onder een halter top.

Push up bikini

Push up bikini’s onderscheiden zich door de voorgevormde cups die een bijzonder vol decolleté creëren. De top ‘pusht’ je borsten iets omhoog en meer bij elkaar en laat de borsten voller ogen.

Tankini’s

Een tankini is een combinatie van een bikini en een badpak. De tankini bestaat net als de bikini uit twee delen, alleen bevat de tankini top een stuk meer stof. De tankini top bedekt de buik en is dus ideaal als je liever niet te bloot op het strand wil verschijnen.

Bijzondere bikini broekjes

Naast de klassieke bikinibroekjes zijn er bijvoorbeeld ook broekjes die aan de zijkant vastgestrikt moeten worden. Deze worden vaak gecombineerd met de triangel bikini. Wil je graag meer huid laten zien? Dan is een string model of een Braziliaans broekje de juiste keuze voor jou, want bij beide modellen wordt er maar een klein deel van je billen bedekt door het broekje. Voor sportieve activiteiten is een hotpants bikinibroek ideaal, deze bedekken nog een klein gedeelte van de dijen.

Bikini-Guide: Welke bikini past goed bij mijn figuur?

Dankzij het grote aantal verschillende pasvormen is er voor iedere vrouw een perfecte bikini te vinden. Hier kun je lezen welke bikini voor jouw figuur de beste keus is.

Bikini voor kleine borsten

Voor vrouwen met een kleine cupmaat zijn triangel bikini’s en bandeau bikini’s in heldere kleuren en opvallende patronen een uitstekende keus. Ook tops met volant, rafels of ruches zijn geschikt. Als je een vollere decolleté wil creëren kun je voor een push up bikini of een balconette bikini gaan.

Grote cupmaat bikini

Wanneer je een grote cupmaat hebt, is een beugelbikini met voorgevormde cups en brede bandjes een goede keus. Dit zal je borsten goed ondersteunen. Donkere en rustige bikini tops zullen je borsten optisch iets kleiner laten lijken. Wees voorzichtig met halter bikini’s: het gewicht van je borsten rust dan op je nek, dit kan na een tijdje ongemakkelijk aanvoelen.

Probleemzone: buik

Toon je liever je buik niet in een bikini, maar draag je liever ook geen badpak? Dan is de tankini zeer geschikt. De langere tankini top bedekt je buik en kan, indien gewenst, makkelijk omhoog worden getrokken tijdens het zonnen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van het badpak. Toch liever geen tankini? Hoge taille broekjes zijn ook zeer geschikt om de buik te bedekken en kunnen optisch een buikje kleiner doen lijken.

Brede heupen en stevige dijen

Vrouwen met brede heupen en stevige dijen kunnen de aandacht vestigen op het bovenlichaam. Kies een donker bikini broekje met brede zijkanten en eventueel subtiele patronen. Het broekje kan gecombineerd worden met een opvallende bikini top.

Voor het strand, voor sport en voor het zwembad

Bij de keuze van badmode speelt de gelegenheid een belangrijke rol. Bikini’s om mee baantjes te trekken in het zwembad verschillen heel erg van de bikini’s om indruk mee te maken op het strand.

Bikini’s om mee te sporten

Zoek je een bikini om mee te volleyballen of surfen? Kies dan een praktische, sportieve bikini met comfortabele pasvorm. Voorbeelden hiervan zijn een sportieve bustier bikini of een halter bikini met brede bandjes. Voor het broekje geldt, hoe intenser de fysieke activiteit, hoe meer stof het broekje moet bevatten. Er zijn ook hotpants bikini broekjes beschikbaar. Een zwarte bikini is vaak een goede keus als sportieve bikini. Als je liever wilt opvallen kies dan een witte bikini of juist een felle kleur.

Modieus op het strand

Wil je met je bikini een bijzondere indruk achterlaten? Wat dacht je van een balconette top gecombineerd met een schaars Braziliaans bikini broekje? Een balconette bikini top toont je vrouwelijke hals en decolleté perfect en ziet er elegant uit. Maritieme blauw-wit gestreepte bikini’s met gouden details blijven altijd mooi en opvallend. Voor het strand zijn kleurrijke bikini’s met kleurrijke patronen erg geschikt.

Stijlvol en klassiek naar het zwembad

Een ontspannende dag met de familie in het zwembad gepland? Dan is een klassieke beugelbikini in een klassieke kleur met subtiel patroon erg geschikt. Het broekje moet niet te krap zitten, dat is niet erg flatteus. Een model met strikjes aan de zijkant is erg fijn omdat je die gemakkelijk iets losser kunt maken.

Welke bikini past bij je huidskleur?

Een bikini moet niet alleen bij je lichaam passen, je moet ook letten op je huidskleur. Of je een warme- of koude ondertoon hebt kun je met een makkelijke test uitvinden: houd daarvoor zilveren accessoires en gouden accessoires bij je gezicht. Bij welke kleur gaat je huid stralen? En welke kleur maakt je bleker? Zilver of goud? Als goud beter bij je past heeft je huid een warme ondertoon en kies je een bikini in de kleur oranje, rood, een bessenkleur of aardetinten. Als zilver je huid juist laat stralen, heb je een koude ondertoon en kies je een bikini in blauwtinten, turquoise of violet. Een zwarte bikini en een witte bikini passen ook goed bij vrouwen met een koele ondertoon.

De mooiste trends voor bikini’s 2024

High neckEen van de grootste badmode trends is de sportieve high-neck- of ook wel halter bikini. Deze trend kenmerkt zich aan de high-cut top met eenvoudige ronde hals en geeft een sportieve, maar aparte en hippe look. De bikini ziet er geweldig uit en glijdt niet zomaar weg tijdens een verfrissende duik in de zee.

Mix and matchDit seizoen komen er bikini’s in vele kleurrijke patronen. Vooral populair zijn: etnische prints, bloemen patronen of paisley patronen in jaren ’70 stijl. In combinatie met cut out details, zijn deze bikini’s een echte eyecatcher.

NeopreenOf het nu een beugelbikini of bandeau bikini is, dit seizoen zijn bikini modellen erg populair als ze van neopreen zijn gemaakt. Deze bikini’s zijn meestal te koop in felle neon kleuren, waardoor ze erg sportief en stijlvol zijn.

MeshOok het transparante gaasmateriaal mesh is dit seizoen erg geliefd. Soms zijn gehele achterkanten van een badpak of bikini van mesh gemaakt. Ook worden cutouts gevuld met de mesh stof. Het creëert een sexy look. Een extra voordeel is dat het materiaal doorzichtig is: dus je huid wordt nog steeds bruin.

Gehaakte bikini’sDe gehaakte bikini’s zijn weer trendy! Het bikini setje bestaat meestal uit een triangel top en een broekje met striksluiting. De gehaakte top kan onder een licht transparant overhemd ook overdag gedragen worden.

Tips: zo verzorg je je bikini op de juiste manier

Als je de perfecte bikini hebt gevonden, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Spoel de bikini onmiddellijk uit na het zwemmen en zonnen, doe dit zorgvuldig en met helder en schoon water. Het chloor en zout kan de bikini namelijk beschadigen. Besteed ook altijd aandacht aan de instructies op het label in de bikini. Hierin staan vaak was instructies. Hier vind je de belangrijkste tips in een overzicht:

  • Leg voor de eerste wasbeurt je bikini even in een emmer gevuld met water en een eetlepel azijn. Laat het voor een paar minuten weken en was het daarna zoals gewenst. De azijn zal ervoor zorgen dat de kleuren van je bikini niet vervagen.
  • Handwas is beter als met de machine wassen. Was je bikini met een beetje shampoo of mild wasmiddel in lauwwarm water. Wrijf niet te hard over het materiaal. Daarna spoel je het goed uit met schoon water.
  • Als de bikini erg vies is geworden, kun je de bikini wassen in de wasmachine op maximaal 40 graden. Gebruik geen sterke wasverzachter, dit kan het elastische materiaal beschadigen.
  • De bikini op de juiste manier drogen: na het wassen kun je de bikini het beste in een handdoek wikkelen en zachtjes het water eruit drukken. Laat het vervolgens in de frisse lucht drogen. Hang de bikini niet op, dit kan de stof uitrekken. Ook zonlicht, warme lucht en de droger kunnen de bikini beschadigen.
  • Zand uitwassen: Laat de bikini volledig drogen, vervolgens blaas je met een föhn koude lucht op de bikini waardoor de zanddeeltjes uit de bikini geblazen worden.
  • Wees voorzichtig met zonnebrandcrème. Zorg ervoor dat er geen zonnebrandcrème op je bikini komt. Laat de crème goed drogen voordat je je bikini aantrekt en wees extra voorzichtig als je het opnieuw aanbrengt. Zonnebrandvlekken op de bikini stof kun je proberen te verwijderen met behulp van vloeibaar wasmiddel.
  • Spuit geen deodorant of parfum op de bikini. Dit laat vlekken achter die heel moeilijk weg te krijgen zijn.

Conclusie: Bikini’s zijn een eyecatcher op het strand

Zomer, zon, bikini tijd. De mooie bikini is een onmisbaar onderdeel van de hedendaagse badmode en is zeer geschikt om mee te zonnen, omdat ze maar een klein gedeelte van je huid bedekken. Bovendien zijn ze op allerlei manieren te combineren, een bikini is heel veelzjdig. Als je een goedkope bikini zoekt, kun je altijd kijken bij de bikini sale. In de bikini sale zijn er altijd mooie modellen voor een voordelige prijs verkrijgbaar. Lascana heeft vaak mooie goedkope bikini modellen in de bikini sale! Houd dit dus vooral in de gaten. Hier is al het belangrijke over bikini’s samengevat:

  • Bikini’s zijn er in een heleboel varianten. Bandeau bikini’s zijn atletisch en hebben een rechte snede, vaak strapless, terwijl de triangel bikini’s bestaan uit driehoekige cups die met smalle bandjes vastgestrikt kunnen worden.
  • Balconette bikini’s en push up bikini’s geven je een mooi decollete. Beugel bikini’s met brede bandjes bieden bijzonder goede steun.
  • Halter bikini’s worden in de nek gesloten, terwijl bustier bikini’s geen bandjes heeft en strak om je bovenlichaam zit. Tankini tops vallen over je buik heen.
  • Bandeau en triangel bikini’s met opvallende printjes zijn geschikt voor vrouwen met kleinere borsten. Beugel bikini’s zijn weer geschikt voor grote cupmaat bikini’s.
  • Rood, bessentinten en aardekleuren zijn geschikt voor vrouwen met een warme huidskleur, bij een koele huidskleur kies je blauwtinten, zwart of wit.
  • Hoge halterbikini’s, neopreen en mesh materialen, kleurrijke patronen en gehaakte bikini’s zijn erg populair.

Verschillende cupmaten

Bikini's cup AA,Bikini's cup A, bikini's cup B, bikini's cup C, bikini's cup D, bikini's cup E, bikini's cup F, bikini's met grote cupmaat, bikini's met kleine cupmaat.

Populaire kleuren

Zwarte bikini's, rode bikini's, gele bikini's, roze bikini's, blauwe bikini's, groene bikini's en bruine bikini's.

Grote maten bikini's

Ben je specifiek op zoek naar plussize bikini's? Bekijk dan onze shop met grote maten bikini's.

Bikini kopen? Bekijk 920 bikini's online (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 6425

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.