Bikini cup D kopen? Bekijk onze zomercollectie (2024)

Bikini cup D: de mooiste bikini’s voor vrouwen met mooie rondingen

Vrouwen met cupmaat D kunnen hun slag slaan bij LASCANA. Bij LASCANA verkopen wij de perfecte bikini voor jou! In cupmaat D bieden wij swimwear aan in alle kleuren, soorten en maten. Je kunt kiezen voor een bikini met beugel of met uitneembare padding. Daarnaast zijn de bikini’s verkrijgbaar in verschillende dessins, denk bijvoorbeeld aan een bikini met een toffe bloemenprint of een gaaf logoprintje. Bikini’s voor vrouwen met een grotere cupmaat verdelen je lichaam optisch in meerdere delen. Bij LASCANA vind je bikini’s in cupmaat D van onder andere beachtime, CHIEMSEE en LASCANA. Vrouwen met een grotere cupmaat kunnen het beste kiezen voor een bikini met voldoende ondersteuning!

Inhoudsopgave

Tips voor bikini cup D
Welke bikini is perfect voor vrouwen met cup D?
Bikini cupmaat D online kopen
Conclusie: de perfecte bikini cup D voor jou!
Shop jouw nieuwe lievelingsbikini in cupmaat D nu bij LASCANA!

Tips voor bikini cup D

Vrouwen met grote borsten zullen een bikinitop moeten kiezen die voldoende ondersteuning geeft. Vrouwen met cupmaat D hebben nou eenmaal meer ondersteuning nodig dan vrouwen met een kleinere cupmaat. Jij bent dus op zoek naar een toffe bikini met een grote cupmaat die je borsten voldoende ondersteuning geeft maar daarnaast jouw decolleté ook prachtig laat uitkomen. Dan ben jij bij LASCANA aan het juiste adres. Wil jij jouw borsten optisch een beetje kleiner laten lijken? Kies dan met jouw maat voor een bikini in donkere kleuren. Zwart is perfect voor jouw cupmaat. Daarnaast ziet zwart er ook nog eens super elegant en sexy uit: de perfecte combinatie! Je kunt beter niet kiezen voor bikinitops met ruches of andere versieringen: deze laten jouw borsten optisch nog een beetje groter lijken. Als jij een bikini met een printje wilt kies dan voor een bikini met een klein, subtiel printje, een grote print zal de aandacht nog meer op je borsten focussen waardoor ze optisch groter lijken. Heb jij een prachtige zwarte bikini uitgekozen voor komende zomer? Dan kun jij nog alle kanten op met je outfit. Combineer je zwarte bikini met een toffe pareo om je schouders en ga lekker lunchen bij die perfecte strandbar. Bij LASCANA verkopen wij toffe beachwear om jouw bikini perfect mee te stijlen. Vooral stoffen met een patroontje passen perfect bij een effen bikini. Naast een gekleurde pareo kun je natuurlijk ook kiezen voor gekleurde sandaaltjes.

Welke bikini is perfect voor vrouwen met cup D?

Ben jij bang dat het bij een grote cupmaat alleen nog maar draait om ondersteuning en niet meer om de ‘mooiheid’ van de bikini? Dan heb je het helemaal mis! Bij LASCANA hebben wij een groot assortiment in de aanbieding voor vrouwen met cupmaat D. Jij gaat bij ons zeker jouw nieuwe favoriete bikini vinden! Vrouwen met cupmaat D kunnen beter geen triangel bikini cup D kopen. Triangel bikini’s geven vaak niet voldoende ondersteuning voor vrouwen met cupmaat D.

Bandeau bikini cup D

Een bandeau bikini cup D is een iets groter risico om te bestellen voor vrouwen met een grotere cupmaat maar als jij het juiste model vindt voor jouw lichaam zal het je perfect staan! Een bandeaubikini top is strapless te dragen waardoor jij perfect gebruinde schouders krijgt. De strapless bandeau bikini zit strak rond je lichaam waardoor je voldoende ondersteuning krijgt zelfs zonder de bandjes. Het is dus belangrijk dat je een bandeau bikini in de goede maat besteld wanneer deze namelijk niet strak genoeg zit zal het niet voldoende ondersteuning geven aan jouw borsten en zal je dit merken aan je rug. Zorg dan ook dit je hier extra aandacht aan besteed wanneer jij een bandeau bikini aan het passen bent. Vind nu bij LASCANA jouw nieuwe favoriete strapless bikini cup D.

Beugelbikini cup D

Een beugelbikini is de perfecte top voor vrouwen met een cupmaat D. Deze bikinitop is erg stevig en geeft daardoor voldoende ondersteuning waardoor je, je rug minder belast. Beugelbikini’s zijn verkrijgbaar met of zonder vulling, wil jij jouw borsten een beetje dat push-up effect geven? Kies dan voor een beugelbikini met vulling, je borsten zullen dan prachtig gelift worden! Een beugelbikini ziet er vaak uit als halter bikini cup D deze bikini’s sluiten aan de achterkant in je nek.

Push up bikini cup D

Een push up bikini geeft jouw borsten nog meer vorm dan een beugelbikini met vulling. Deze bikini’s geven ook voldoende ondersteuning aan de borsten en laten jouw decolleté schitteren deze zomer!

Bikini cupmaat D online kopen

Bestel jouw nieuwe favoriete bikini tops nu online bij LASCANA. Kies ervoor om jouw nieuwe favoriete bikini te passen in jouw veilige, goedverlichte huiskamer in plaats van in een mini paskamer met weinig of slecht licht. In jouw eigen vertrouwde omgeving kun je fijn je bikini passen en beslissen of deze bij jou past. Bestel jouw bikini in cupmaat D bij LASCANA en ontvang deze gemiddeld binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis! Shoptip: doe jouw nieuwe bikini thuis aan en doe wat fitnessoefeningen, spring ook een aantal keer op en neer. Blijft alles goed op z’n plek zitten? Dan is deze bikini de perfecte keuze voor jou!

Conclusie: de perfecte bikini cup D voor jou!

Een bikini is de beste badmode die je kunt kiezen als je lekker een dagje gaat zonnebaden. Je buik blijft helemaal onbedekt waardoor deze mooi bij kan kleuren. Wanneer jouw bikini perfect zit, goed aansluit en je lichaam mooi ondersteunt zal je er veel plezier van hebben tijdens het zwemmen, zonnebaden en beachvolleyballen. Bij LASCANA hebben wij ook toffe bikinitops in cupmaat D in de sale, neem hier dan ook zeker eventjes een kijkje voor jouw nieuwe goedkope bikini cup D! Neem ook eventjes een kijkje op onze algemene bikini pagina hier kun je ons volledige assortiment bewonderen! Daarnaast hebben wij bij LASCANA ook micro bikini’s in ons assortiment. Deze bikinisets bestaan uit een top met daarbij een kleiner uitgesneden broekje waardoor jij meer huid kunt showen en dus een groter gebruind lichaamsoppervlak krijgt. Shop deze en vele andere bikini’s online nu bij LASCANA: veel shopplezier!

Shop jouw nieuwe lievelingsbikini in cupmaat D nu bij LASCANA!

Bikini cup D kopen? Bekijk onze zomercollectie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6417

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.